"Latviski siera virtuļi. Garša fenomenāla. Iesaku izmēģināt!" tā receptes autore Rudīte.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzesiers (sarīvēts)2 glāzesmilti1 ĒKcepamais pulveris2 glāzesgrieķu jogurts1 TKsāls1 gab.ola
Pagatavošana
1
Samaisa sausās sastāvdaļas, pievieno grieķu jogurtu, pusi siera.
2
Mīca tik ilgi, kamēr mīkla nelīp vairs pie pirkstiem. No mīklas izveido garu desiņu, sagriež to 8 vienādās daļās.
3
Ņem katru sagriezto gabalu, to izrullē, veido riņķīšus.
4
Riņķīšus apsmērē ar olu, pārkaisa ar sieru.
5
Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī vismaz 190 grādu temperatūrā 30 minūtes, līdz siera beigeļi ir zeltaini brūni.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit