Foto: Alda Spigovska
"Kad radu vistas ir bijušas dāsnas ar olu dēšanu, tad prātā nāk ēdiens, kuru baudīju tālajos astoņdesmitajos gados Kooperatīvā tehnikuma ēstuvē," saka Alda Spigovska. Olu kotletes gan ir kas nedzirdēts! Arī studentu virtuvēs visos laikos top gan reti, gan labi ēdieni no pašiem vienkāršākajiem produktiem!
30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
5 gab.cieti vārītas olas1 gab.jēla ola3 ĒKauzu pārslu biezputra bez cukura pēc garšassāls eļļa cepšanai1 saujarīvmaize kotlešu apviļāšanai

Pagatavošana

1

Novāra 5 olas 10 minūtes. Atdzesētas sīki sakapā.

2

Olām pieliek 3 ēdamkarotes auzu pārslu biezputras bez cukura, jēlu olu un šķipsnu sāls.

3

Visu samīca viendabīgā masā, viedo kotletes un apvārta tās rīvmaizē. Cep eļļā zeltaini brūnas.

4

Ēd uzreiz ar bezpiedevu jogurtu, krējumu vai majonēzi, klāt der jebkuri dārzeņu salāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!