30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
5 gab.cieti vārītas olas1 gab.jēla ola3 ĒKauzu pārslu biezputra bez cukura pēc garšassāls eļļa cepšanai1 saujarīvmaize kotlešu apviļāšanai
Pagatavošana
1
Novāra 5 olas 10 minūtes. Atdzesētas sīki sakapā.
2
Olām pieliek 3 ēdamkarotes auzu pārslu biezputras bez cukura, jēlu olu un šķipsnu sāls.
3
Visu samīca viendabīgā masā, viedo kotletes un apvārta tās rīvmaizē. Cep eļļā zeltaini brūnas.
4
Ēd uzreiz ar bezpiedevu jogurtu, krējumu vai majonēzi, klāt der jebkuri dārzeņu salāti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit