vafeles, vafele Foto: Lilita Krastiņa
Foto: Lilita Krastiņa
Plānās vafeles ar iebiezināto pienu ir debešķīgs gardums, kas garšos gan lieliem, gan maziem ēdājiem. Vafeļu recepti iesaka Lilita Krastiņa.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 gsviests1 glāzecukurs7 gab.olas7 ĒKkviešu milti iebiezinātais piens

Pagatavošana

1

Izkausē uz lēnas uguns sviestu, tad ielej to lielā traukā.

2

Pievieno klāt visas atlikušās sastāvdaļas un ar mikseri sakuļ viendabīgā masā.

3

Iebiezināto pienu smērē uz izceptas vafeles un sarullē. Var arī jau sarullētās vafelēs pa galu ietecināt – kā katram ērtāk.

Foto: Lilita Krastiņa

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!