30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.laša fileja1 glāzeskābais krējums 20%250 gpasta pēc garšassāls naža galspipari pēc garšassvaigi pētersīļi
Pagatavošana
1
Skābo krējumu lēni karsē, pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu lasi (var ņemt fileju, bet tikpat lieliski sanāk ar dažādiem laša atgriezumiem, ja gabalos tiek dalīts vesels lasis), sāli, piparus.
2
Maisa, karsē, kamēr lasis atdod garšu krējumam, pieber sauju svaigu pētersīļu zaļumus.
3
Izvāra pastu. Sajauc pastu ar laša mērci. Pasniedz uzreiz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit