Norvēģu "lapper" jeb "sveler" ir mazas, apaļas un pufīgas pankūciņas. Zaiga, bloga Zaigas stūrītis autore, iemācījusies šo recepti, dzīvojot Norvēģijā. Pankūciņas esot ļoti, ļoti garšīgas!
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
400 mlkefīrs5 ĒKcukurs2 gab.olas260 gmilti1 TKsoda
Pagatavošana
1
Samaisa olas ar cukuru, pielej kefīru. Pievieno miltus ar sodu un izmaisa mīklu.
2
Cep uz minimāli ietaukotas, gandrīz sausas pannas.
3
Uz pannas ar karoti vai kausiņu lej mīklu un izveido apaļas pankūkas. Cep vidējā karstumā no vienas un no otras puses.
4
Pasniedz ar ievārījumu vai medu.
LaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensNorvēģu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursMiltiPankūkasviegliIkdienas maltīteiKefīrsDzeramā soda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit