Sastāvdaļas
Pagatavošana
Viss, kas vajadzīgs, ir apcepta vistas fileja mazos gabaliņos, lavašs, siers; tie melnie bļodā nav nekādi prusaki, bet pārgrieztas melnās olīvas; ja negaršo olīvas, tad liec jebko, kas pašiem garšo, kā arī saldais krējums, 4 olas, salami, 2 pačkas 180g biezpiena, olīvais eļļis un sāls/pipars pēc garšas. (Receptē minētais sastāvdaļu daudzums ir vairāk vai mazāk variējams, jāskatās uz aci un jāvadās pēc izjūtas!)
Viena liela bļoda, kurā ir vistas fileja, biezpiens, olas, bikel sāls un pipars, maisām, maisām, kamēr samaisām.
Siers un olīvas piesaistās dejā, bišķi olīveļļa un maisām trako danci, galvenais, liela bļoda, lai maisās un nekrīt nekas aiz borta + 2m distance.
Lavašs! Salokām apmēram maka lielumā, bet suņa sugas taksis garumā, un čopelējam smalki, bet ne skalpeļa smalki, tādi kā makaroni lai sanāk...
To pašu darām ar salami.
Viss iet tajā pašā disco/pop/rock bļodā un maisām.
Saldais krējums kādi 300g, maisām, maisām...
Pārlejam visu šādā cepampannā. Nav cepampannas? Nu tad pabaro mājdzīvniekus un uzcep pelmeņus... Sorry, šoreiz šāda cepampanna ir "must have"!
Nolīdzinām visu tā, lai smuki viss līdzens. Liekam cepeškrāsnī 175C uz 47 min.
Kad laiks pagājis, ņemam ārā un ļaujam visam atpūsties minūtes 15.
Vistfilejolīvsalamisierpīrāgs! Pasakiet to ātri trīs reizes pēc kārtas!
Garšulis un cerams garšos arī jums!