40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
700 gziedkāposti60 gsviests pēc garšasmalts muskatrieksts pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Nomazgā ziedkāpostus un sadala pa ziedkopām.
2
Liek ziedkopas verdošā sālsūdenī, vāra, līdz mīkstas, nokāš.
3
Liek ziedkopas atpakaļ tukšajā katlā un karsē, līdz iztvaiko liekais šķidrums.
4
Liek ziedkāpostus blenderī, pievieno istabas temperatūras sviestu, muskatriekstu un sāli.
5
Blendē, līdz iegūst viendabīgu masu.
Ziedkāpostu biezenis labi garšo gan silts, gan auksts, gan viens pats, gan kopā ar jūras ķemmītēm, baltajām zivīm un dārzeņiem.
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasSviestsDārzeņu ēdieniviegliMuskatriekstsZiedkāpostisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit