25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
225 gšokolāde ar 60% kakao saturu85 gsviests6 gab.olu dzeltenumi6 gab.olu baltumi60 gcukurs
Pagatavošana
1
Šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē, nedaudz atdzesē un lēnām pa vienam iemaisa olu dzeltenumus.
2
Olu baltumus puto ar cukuru stingrās putās un iecilā šokolādes masā.
3
Klāj uz cepamā papīra un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 6-7 minūtes.
4
Biskvītu atdzesē ledusskapī un tālāk veido kūku vai ruleti ar sev tīkamāko pildījumu. Glazē ar piena vai balto šokolādi. Dekorēšanai var izmantot svaigas ogas, augļus vai citus rotājumus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit