120Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gtumšā šokolāde (60-80%)120 gsviests120 glazdu rieksti120 gžāvētas dzērvenes100 gmilti6 gab.olas120 gcukurs10 gvaniļas cukurs15 gcepamais pulveris
Pagatavošana
1
Ūdens peldē kausē sviestu un šokolādi.
2
Olas mazliet saputo ar cukuru un vaniļu vai vanilīna cukura un, lēnam maisot, pievieno šokolādei.
3
Masai pievieno izsijātus miltus un sasmalcinātus riekstus ar dzērvenēm.
4
Cep 175 grādu karstā krāsnī aptuveni 20 minūtes.
5
Brauniju atdzesē ledusskapī.
Kad braunijs atdzisis, to var:
- veidot kā lielu kūku, nedalot mazākos gabaliņos.
- sadalīt gabaliņos kā kūciņas.
- sadalīt trijstūrīšos kā cepumus.
- dekorēt ar karameli, šokolādes krēmu un riekstiem, dzērvenēm un atgriezumiem no maliņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit