Viktorija Kožemjakina
Lai kādi būtu laiki, sieviešu spēks un solidaritāte spēj darīt brīnumus, tālab, svinot Starptautisko sieviešu dienu, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar "Elvi" iesaka recepti viegli pagatavojamām uzkodām, kas noderēs gan kungiem, kuri vēlēsies palutināt apkārt esošās dāmas, gan draudzeņu kopā sanākšanas reizēm ne tikai 8. marta svētkos.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.bagete olīveļļa200 gbrī siers1 gab.kraukšķīgs ābols rupji sakapāti valrieksti vijīgs medus timiāna lapiņas rotāšanai

Pagatavošana

1

Bageti sagriež aptuveni puscentimetru biezās šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un cep sakarsētā cepeškrāsnī (180 C) aptuveni 3 minūtes.

2

Sagriež šķēlēs brī sieru, liek to uz apceptajām bagetes šķēlēm, liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep, līdz siers ir izkusis un nedaudz burbuļo (ap 5-7 minūtēm).

3

Sagriež plānās šķēlītēs ābolu, kārto to virsū sieram. Apslaka maizītes ar medu un uzber virsū valriekstus.

4

Rotā ar timiāna lapiņām un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!