25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.bagete olīveļļa200 gbrī siers1 gab.kraukšķīgs ābols rupji sakapāti valrieksti vijīgs medus timiāna lapiņas rotāšanai
Pagatavošana
1
Bageti sagriež aptuveni puscentimetru biezās šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un cep sakarsētā cepeškrāsnī (180 C) aptuveni 3 minūtes.
2
Sagriež šķēlēs brī sieru, liek to uz apceptajām bagetes šķēlēm, liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep, līdz siers ir izkusis un nedaudz burbuļo (ap 5-7 minūtēm).
3
Sagriež plānās šķēlītēs ābolu, kārto to virsū sieram. Apslaka maizītes ar medu un uzber virsū valriekstus.
4
Rotā ar timiāna lapiņām un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit