Viktorija Kožemjakina
Kad Aperol Spritz vai Hugo Spritz apnicis, iespējams, laiks izmēģināt greipfrūtu un vermuta Spritz! Recepte no "Alkoutlet" ekspertu krājumiem.
5Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
50 mlsalds vermuts50 mlsvaigi spiesta greipfrūtu sula timiāna zariņi20 mlapelsīnu liķieris sodas ūdens vai gāzēts minerālūdens, lai piepildītu glāzes ledus

Pagatavošana

1

Sakrata šeikerī vermutu, liķieri, greipfrūtu sulu kopā ar ledu un timiāna zariņu.

2

Ielej to glāzēs un piepilda ar iecienīto sodas ūdeni vai minerālūdeni.

3

Pasniedz, rotājot ar timiāna zariņu.

Lai priecīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!