135Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gbaltmaize300 gpiens3 gab.olas50 gsviests2 saujasrozīnes3 ĒKrīvmaize
Pagatavošana
1
Kad maize pienā izmirkusi, to ar karoti samīca.
2
Saputo cukuru ar sviestu un olas dzeltenumu, pievieno maizes un piena masai, pieber rozīnes.
3
Visu labi samaisa un iecilā masā saputotu olas baltumu.
4
Masu liek ar sviestu izsmērētā veidnē, pārkaisa ar rīvmaizi.
5
Cept 180 grādu temperatūrā 45 minūtes.
6
Pasniedz karstu ar dzērveņu ķīseli vai atdzesētu, sagrieztu gabaliņos.
Lai labi garšo!
LaunagsCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaltmaizeOlasPiensRīvmaizeSviestsviegliSaldie sacepumiRozīnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit