Vivita Grase stāsta, ka recepti mēģinājusi dažādot, proti, cepusi šo rausi arī ar mellenēm: "Bet rabarberi tik un tā paliek favorīts!"
Nu, aiziet, pagatavosim šo gardo biskvītkūku, kuru par tik labu novērtējuši mūsu lasītāji.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Rabarberus sagriež gabaliņos un sajauc kopā ar cukuru.
5 olas saputo ar 5 ēdamkarotēm cukura, pierīvē citrona miziņu un pievieno vaniļas cukuru. Iesijā miltus un visu sajauc.
Iemaisa rabarberus biskvīta mīklā.
Cepamo veidni ieziež ar sviestu un ielej traukā mīklu, pārkaisa ar cukuru un kanēli. Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos, līdz gatava.
Biskvītkūku var ēst tāpat – labi garšos gan karsta, gan auksta. Ja vēlies, pasniedz ar putukrējumu, saldējumu vai vaniļas mērci.
Rabarberu vietā droši var izmantot ābolus vai ogas. Jo vairāk rabarberu, ābolu vai ogu, jo kūka gardāka!
Lūk, Vivitas dažādās variācijas šai receptei!
Lai izdodas! Skaistus svētkus!