Foto: Zane Eniņa
Zane Eniņa, ceļotāja un rakstniece (tikko iznākusi Zanes jaunākā grāmata "Uz Aļasku un atpakaļ"), atgriežoties no tuvākiem un tālākiem ceļojumiem zina: ja ledusskapī nekā diža nav, tad dārzā un saldētavā noteikti kaut kas atradīsies! Lūk, kāda ir Zanes recepte ātri uzburamām rabarberu maizītēm.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 rabarberu bunte1 gab.saldēta kārtainā mīkla pēc garšascukurs pēc garšassaldētas meža zemenes

Pagatavošana

1

Kad ledusskapī nekā nav... izņem no saldētavas kārtaino mīklu, saplūc dārzā bunti rabarberus, sagriež un saldina ar saldētām meža zemenēm ar cukuru (vasara nāk, bet saldētava, kā parasti, pilna). Fikss un fērtigs, kā sacīt jāsaka. Cep 20 min 190 grādos.

Foto: Zane Eniņa
Foto: Zane Eniņa
Foto: Zane Eniņa

Lai garšīgs rabarberu laiks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!