45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
500 gvistas gaļa1 gab.buljona kubiņš400 gsaldēti dārzeņi100 ggurķis100 gķiršu tomātiņi125 gbrūnie rīsi3 ĒKeļļa pēc garšasgaršvielas un garšaugi
Pagatavošana
1
Katliņā lej ūdeni, pievieno buljona kubiņu, kad tas pašķīdis, liek vārīties rīsus.
2
Tikmēr sagriež gaļu mazos gabaliņos un apcep eļļā ar labi daudz garšvielām.
3
Pēc apmēram 7-10 minūtēm gaļai pievieno vasaras sasaldēto dārzeņu “wok mix” pakas saturu.
4
Visu cep, līdz dārzeņi atsaluši un apcepti, gaļa gatava. Protams, dārzeņiem jāpievieno sev mīļas garšvielas. Cepšanas laikā vokpannai tur virsū vāku. ( No dārzeņiem izdalīsies ūdens, ik pēc trīs minūtēm viss jāapmaisa, bet tad vāks jāuzliek atpakaļ.)
5
Sagriež pusi no gurķa šķēlītēs un ķirštomātiņus uz pusēm.
6
Kad rīsi gatavi, tos ieber atsevišķā traukā.
7
Ņem bļodiņas, apakšā liek rīsus, tad tomātus un gurķus un beigās gaļas un dārzeņu sajaukumu.
8
Bauda karstu, lai visas garšas neizkūp gaisā.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit