Foto: Kristiāna Šnepste
Ja mēs esam tas, ko mēs ēdam, tad rabarberu laikā mēs esam... saldas un sātīgas rabarbermaizes! Ir viegli aizrauties, tāpēc zelta vērta katra rabarbermaizes recepte, kur garša joprojām brīnišķīga, bet grēciņa apēst ko lieku – mazāk. Serificēta kosmetoloģe Kristināna Šnepste izdomājusi un izmēģinājusi gandrīz vai bezgrēcīgu un ļoti gardu rabarbermaizes recepti.
90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgSauss biezpiens3 gab.olas4 ĒKrīsu milti1 TKcepamais pulveris pēc garšaseritrols4 gab.rabarberi300 ggrieķu jogurts pēc garšaseritrols1 gab.citrona miziņa

Pagatavošana

1

Rabarberus sagriež, apber ar eritrolu (vai citu saldinātāju), lai saldāki. Vislabāk to izdarīt iepriekšējā dienā pirms cepšanas.

2

Samaisa visas mīklas sastāvdaļas, izklāj uz pannas kā pamatni, izveido maliņas. Vislabāk to darīt ar rokām.

3

Rabarberus samaisa ar grieķu jogurtu.

4

Cep 190 grādu temperatūrā apmēram 35-40 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!