90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgSauss biezpiens3 gab.olas4 ĒKrīsu milti1 TKcepamais pulveris pēc garšaseritrols4 gab.rabarberi300 ggrieķu jogurts pēc garšaseritrols1 gab.citrona miziņa
Pagatavošana
1
Rabarberus sagriež, apber ar eritrolu (vai citu saldinātāju), lai saldāki. Vislabāk to izdarīt iepriekšējā dienā pirms cepšanas.
2
Samaisa visas mīklas sastāvdaļas, izklāj uz pannas kā pamatni, izveido maliņas. Vislabāk to darīt ar rokām.
3
Rabarberus samaisa ar grieķu jogurtu.
4
Cep 190 grādu temperatūrā apmēram 35-40 minūtes.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniBiezpiensCepamais pulverisCitroniGrieķu jogurtsOlasRabarberiCiti saldēdieniRīsu miltiSaldinātājs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit