Tikai trīs sastāvdaļas, bet restorāna cienīgs deserts! Šo zemeņu laika našķi jāpamēģina pat tiem, kas nav saldummīļi. Varēsiet atdot saviem radiem, draugiem un kolēģiem, ja pašiem neies pie dūšas!
Šo varētu arī saukt par uzlaboto vecmāmiņu desertu, kad putukrējums ar zemenēm spēja izkonkurēt saldējumu!
20Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 gab.vaniļas zefīri500 mlsaldais krējums1 kgzemenes
Pagatavošana
1
Zemenes sagriež plānās šķēlītēs vai sakapā.
2
Zefīru saplucina mazos gabaliņos.
3
Saldo krējumu saputo putukrējumā.
4
Ņem sešus deserta trauciņus (vai vienu lielu bļodu) un ieklāj pirmo kārtu – zefīrus.
5
Uz zefīriem uzber zemenes.
6
Virs zemenēm liek putukrējumu un tā būvē, līdz trauks pilns. Noslēdz ar putukrējuma kārtu un apber ar sagrieztām zemenēm.
Lai saulaina vasara un aromātiskas zemenes!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit