10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 grudzu maize50 gkausēts sviests50 mlolīveļļa3 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKķimenes pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sajauc izkausētu sviestu ar olīveļļu, pievieno pavisam nedaudz sāls (var droši iztikt arī bez tās, jo maizē visbiežāk tiek pievienots diezgan daudz sāls!) un ķimenēm.
2
Sagriež maizi 0,5-0,8 cm biezās šķēlēs un apsmērē katru gabaliņu ar eļļas maisījumu.
3
Liek maizīti uz sakarsēta grila vai karstām restēm virs ugunskura un cep 2-3 minūtes no katras puses.
Piknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKarstās uzkodasOlīveļļaSviestsĶimenesĶiplokisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit