"Delfi" žurnāliste Agnese Ģērmane vispirms "ēd" ar acīm, tāpēc arī mājās pirms vakariņu pasniegšanas tiek piemeklēti šķīvji un produkti. Piemēram, šajā receptē nūdeles nav vienkārši nūdeles, bet latviešu uzņēmuma ražotas nūdeles ar baziliku un saulē kaltētu tomātu garšu – tās vienkārši bijušas smukākās visā plauktā.
Ņemot vērā, ka Agnese apmeklē arī foto kursus, kur viens no mājas darbiem ir ēdiena bildēšana, nākas gan gatavot, gan atrast smukāko rakursu.
Agnese dod priekšroku ātri pagatavojamiem komforta ēdieniem. Tādiem, kas nepieviļ!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Izvāra nūdeles.
Kamēr vārās nūdeles, garneles apcep sviestā un izspiestās ķiploka daiviņās apmēram 5 minūtes.
Šķīvī servē izvārītās nūdeles, kārto virsū garneles, pārber ar sadrupinātiem valriekstiem, cieto sieru un dillēm!
Nenoliedzami, ka pie šī ēdiena kā papildu garšviela labi noder glāze vīna!