Vasarā ilgi pie plīts stāvēt negribas. Kabačus var pagatavot ātri, viegli, garšīgi! Ar savu iecienīto ātro vasaras recepti dalās "Tasty" lasītāja Lelde Lamberte. Līdz 5. jūlijam arī tu vari paspēt atsūtīt savu recepti, piedalīties konkursā, kurā "Tasty" izlozē rīsu un tvaika katlu.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
0.5 gab.kabacis1 gab.ola1.5 ĒKmilti pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšas"Vegeta" vai "Kučerok"3 ĒKeļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Kabaci sagriež ripās.
2
Olu sakuļ ar miltiem, sāli, pipariem un garšvielām.
3
Mīklā apviļā kabaci, cep vidējā karstumā.
4
Pasniedz karstus, ar krējumu un dillēm.
Lai labi garšo!
Ēdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemEļļaGaršvielas un garšaugiKabačiMiltiDārzeņu ēdieniViegla vasaras maltīteVasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit