Foto: Lelde Lamberte

Vasarā ilgi pie plīts stāvēt negribas. Kabačus var pagatavot ātri, viegli, garšīgi! Ar savu iecienīto ātro vasaras recepti dalās "Tasty" lasītāja Lelde Lamberte. Līdz 5. jūlijam arī tu vari paspēt atsūtīt savu recepti, piedalīties konkursā, kurā "Tasty" izlozē rīsu un tvaika katlu.

20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
0.5 gab.kabacis1 gab.ola1.5 ĒKmilti pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšas"Vegeta" vai "Kučerok"3 ĒKeļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Kabaci sagriež ripās.

Foto: Lelde Lamberte
2

Olu sakuļ ar miltiem, sāli, pipariem un garšvielām.

Foto: Lelde Lamberte
3

Mīklā apviļā kabaci, cep vidējā karstumā.

4

Pasniedz karstus, ar krējumu un dillēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!