Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katru vistas fileju pārgriež uz pusēm. Tā kā mums bija trīs vistas filejas, tad kopā sanāca seši gabali, kas nozīmē – sešām porcijām. Vistas filejas jācenšas griezt vienādā biezumā!
Pārgrieztās filejas liek uz cepešpannas un bagātīgi apkaisa ar sāli, pipariem un vistas gaļas garšvielu (vari izmantot arī paprikas garšvielu).
Uz katras vistas filejas uzklāj 1-2 ēdamkarotes pesto. Ja ļoti garšo pesto, klāj divas ēdamkarotes, bet, ja neesi liels pesto cienītājs, tad vienu vai varbūt tikai pusi ēdamkarotes.
Nākamais solis ir izcept vistas fileju. To ieteicams īsu laiku cept augstā temperatūrā – tas palīdz saglabāt sulīgumu. Vistas filejas gabaliņus cep 20-25 minūtes 250°C cepeškrāsnī.
Pēc tam uzmanīgi izņem pannu no cepeškrāsns. Uz katras vistas filejas gabala uzliek divas mocarellas šķēlītes, 1-2 tomātu ripiņas, ko apkaisa ar sāli un pipariem, un visu bagātīgi pārber ar rīvēto "Džiugas" sieru.
Ievieto pannu atpakaļ cepeškrāsnī uz apmēram piecām minūtēm, lai pabeigtu vistas gatavošanu un izkausētu sieru. Tas arī viss!
Lai labi garšo!