60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 tasemellenes220 gmilti2.5 TKcepamais pulveris1 šķipsnasāls175 gsviests120 gcukurs4 ĒKskābais krējums2 gab.olas10 gvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Bļodā ieber miltus, cepamo pulveri un sāli, visu samaisa.
2
Citā bļodā sakuļ sviestu ar cukuru, olām, krējumu un vaniļas cukuru.
3
Sakultajā masā maisot pa daļām pieber samaisītos miltus.
4
Pieber mellenes un uzmanīgi iecilā mīklā, lai mellenes neizšķīstu.
5
Mafinu pannā ieliek mafinu papīra formas, tajās lej mīklu gandrīz līdz malai.
6
Sakarsē cepeškrāsni 180 grādu temperatūrā, liek pannu cepeškrāsnī un cep apmēram pusstundu, kamēr mafini nedaudz pacēlušies un ieguvuši zeltainu krāsu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit