Būtībā šos salātus var saukt arī par "poke bļodu" (veselīgā bļodu variācija katra ēdāja gaumei). Jā, nav rīsu! Bet, ja tik ļoti tos vēlies, tad bļodiņu vari papildināt arī ar tiem. Pats galvenais, ka šo maltīti vispirms izbaudām ar acīm, tieši tādēļ ēdiena vizuālais noformējums ir ne mazāk svarīgs kā tā garša. Piekritīsi, ka kārdinoši pasniegts, košiem akcentiem papildināts ēdiens šķiet arī daudz garšīgāks?
::recepte::
Vistu šķiņķīti atkaulotu apber ar vistas garšvielu. Cep no abām pusēm.
Pēc tam veselo gabalu sagriež vairākos mazos gabaliņos, strēmelītes, šķēlītēs un katru no tām vēlreiz apcep, lai gaļa nebūtu jēla, bet būtu pavisam kraukšķīga.
Uz liela šķīvja vai bļodas "krāmē čupiņās" gurķus, tomātus, kukurūzu, avokado, sarkano kāpostu, lapu salātus un vidū liek vistas fileju.
Pāri pārlej sweet chili mērci.
::!recepte::
Voilā! Tieši tik vienkārši!