Ieteikums izmantot skābus ābolus vai arī samazināt cukura daudzumu receptē, ja trāpījušies saldāki āboli. Rezultāts būs ļoti sulīgs!
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
230 mleļļa2 gab.olas400 gcukurs300 gmilti500 gāboli2 TKkanēlis1 TKdzeramā soda0.5 TKsāls
Pagatavošana
1
Sakuļ kopā olas ar eļļu, līdz izveidojas gaisīga masa.
2
Pievieno cukuru, miltus, kanēli, dzeramo sodu un sāli. Visu kārtīgi samaisa.
3
Ābolus nomizo un sagriež mazos kubiņos, pievieno mīklai.
4
Visu lej cepamformā, ja vēlas, pārkaisa ar kanēli, un liek sakarsētā krāsnī 175°C.
5
Cep 30-40 minūtes, līdz gatavs.
Pirms ēšanas atdzesē. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit