Shutterstock
Nedēļas vidū pusdienām vai vakariņām piestāv makaroni, kuri lieliski garšo kopā ar dārzeņiem un olām. Starp citu, tos var paņemt līdzi uz darbu veselīgām pusdienām. Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
225 gmakaroni (forma – pēc izvēles)225 gbrokoļi6 gab.olas4 ĒKpesto Parmezāna tipa riers

Pagatavošana

1

Verdošā ūdenī izvāra makaronus, pievienojot brokoļus gatavošanas pēdējās četrās minūtēs. Nokāš caurdurī.

2

Izvāra olas, nokāš un noskalo aukstā ūdenī, nomizo un rupji sakapā.

3

Pesto mērci iemaisa makaronos un brokoļos.

4

Iemaisa sakapātās olas, pievieno melnos piparus un sāli.

5

Pasniedz ar pārkaisītu parmezāna sieru.
::!recepte::

6

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!