Shutterstock
Kad nedēļa iet uz beigām, gribas kaut ko ātri pagatavojamu, taču maciņam un veselībai draudzīgu. Mums ir risinājums – meksikāņu virtuves pērle burito! Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.

::recepte::
Bļodā sakuļ olas ar pienu, pievieno zaļos piparus, sāli un melnos piparus.

Uzkarsē pannu uz vidēji lielas uguns.

Ielej pannā olu maisījumu un samazina uguni. Cep līdz gatavībai, bet seko, lai olas nav pārāk sausas.

Pārkaisa ar sieru.

Ar karoti liek olas tortiljas vidū, pa virsu uzliek tomātu pastu. Aizloka, pasniedz siltu.

::!recepte::

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!