13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.liels vārīts kartupelis8 gab.olas200 gfetas siers425 gtuncis savā sulā20 gsviests lociņi SALĀTIEM:200 gķiršu tomāti baziliks1 gab.ķiploka daiviņa1 ĒKolīveļļa smalki sarīvēta citrona miziņa sula no 1 citrona
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200˚C.
2
Bļodā samaisa olu, pusi no fetas siera, tunča konservus, sīpolu un sagrieztu kartupeli, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Uz vidēji lielas liesmas ugunsizturīgā traukā izkausē sviestu. Ātri un vienmērīgi ielej olu un dārzeņu maisījumu un cep 30 sekundes. Pēc tam liek cepeškrāsnī un cep 12-15 minūtes.
4
Pagatavo salātus, sagriežot visas sastāvdaļas, pievieno sāli un piparus.
5
Tomātu salātus un atlikušo fetas sieru uzliek virsū omletei un pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit