Kartupeļu omlete ar tunci un fetas sieru
Pēdējā darba nedēļas dienā pagatavo sātīgu omleti ar dārzeņiem, tunci un sieru. Tā dos spēku visai dienai! Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.liels vārīts kartupelis8 gab.olas200 gfetas siers425 gtuncis savā sulā20 gsviests lociņi SALĀTIEM:200 gķiršu tomāti baziliks1 gab.ķiploka daiviņa1 ĒKolīveļļa smalki sarīvēta citrona miziņa sula no 1 citrona

Pagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200˚C.

2

Bļodā samaisa olu, pusi no fetas siera, tunča konservus, sīpolu un sagrieztu kartupeli, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

3

Uz vidēji lielas liesmas ugunsizturīgā traukā izkausē sviestu. Ātri un vienmērīgi ielej olu un dārzeņu maisījumu un cep 30 sekundes. Pēc tam liek cepeškrāsnī un cep 12-15 minūtes.

4

Pagatavo salātus, sagriežot visas sastāvdaļas, pievieno sāli un piparus.

5

Tomātu salātus un atlikušo fetas sieru uzliek virsū omletei un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!