20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 gab.olas0.5 TKkaltēts oregano vai baziliks (pēc izvēles)8 šķēlespeperoni desa3 ĒKtomātu mērce vai konservēti tomāti savā sulā
Pagatavošana
1
Bļodā sakuļ olas un pievieno oregano.
2
Uzkarsē pannu uz vidējas uguns.
3
Ielej olu maisījumu pannā un cep līdz "picas" pamatne jeb omlete ir gandrīz gatava.
4
Omletei jeb picas pamatnei virsū uzliek pepperoni desas šķēles, pārkaisa ar sieru un cep vēl apmēram divas minūtes, līdz olas ir gatavas un siers pilnībā izkusis.
5
Uzliek "picu" uz šķīvja. Pasniedz ar tomātu mērci vai sasmalcinātiem tomātiem.
BrokastisVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasOlasviegliIkdienas maltīteiOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit