15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 gab.pilngraudu tortilja100 gturku zirņi1 gab.neliela ķiploka daiviņa2 ĒKpētersīļi, lociņi2 gab.olas1 ĒKeļļa pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Uzkarsē nelielu nepiedegošu pannu, pievieno eļļu, sīpolus, ķiplokus un turku zirņus, un cep vienu minūti, nepārtraukti maisot.
2
Sakuļ olas ar garšvielām un ielej pannā. Turpina cept, nepārtraukti maisot, līdz olas ir izcepušās līdz sev tīkamai gatavībai.
3
Ar karoti ievieto izceptās olas pilngraudu vrapa vidū. Pārkaisa pētersīļus.
4
Pārloka pildījumam pāri apakšējo malu, pēc tam pārloka sānu malas. Pasniedz sagrieztu uz pusēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit