3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
atdzesēta tekila vai degvīns grenadīna sīrups maršmelovi
Pagatavošana
1
Ieber maršmelova zefīrus piemērotā bļodā un silda tos mikroviļņu krāsnī, ik pa brīdim apmaisot, līdz zefīri izkūst. (Ņem vērā - kausēšanas laikā maršmelovi briedīs, tāpēc nepiepildi bļodu ar tiem līdz pašai augšai. Kausēšana aizņems 30-60 sekundes).
2
Ar tīrām rokām ņem izkusušo zefīru masu un rotā dēlīti vai šķīvi, uz kura pasniegsi “šotiņus” – stiepjot uzklāj maršmelovu masu uz virsmas, lai veidojas stilizēti zirnekļu tīkli.
3
Ielej glāzēs nedaudz grenadīna sīrupa, pielej tekilu vai degvīnu.
Katrā glāzītē liec maršmelovu, nedaudz piededzinot to ar virtuves degli vai šķiltavām un pasniedz dzērienus ballētājiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit