40Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 šķēleCiabata vai cita maize pēc izvēles400 gsviesta ķirbis50 gkazas siers romiešu salāti4 gab.ķirštomāti0.33 gab.pastinaka sakne0.5 TKkaltētas dilles1 TKkoriandrs olīveļļa cepšanai ķirbja sēklas pēc garšassāls, pipari saldais krējums
Pagatavošana
1
Maizes šķēli apgrauzdē. Sviesta ķirbi ar visu mizu sagriež biezās šķēlēs, apber ar garšvielām - sāli un koriandru, apslaka ar olīveļļu, liek krāsnī un cep 180 grādos 20 - 25 minūtes.
2
Nedaudz apcep vai apgrilē arī ķiršu tomātus un smalkās šķēlītēs sagrieztu pastinaku.
3
Kazas siera gabaliņus apviļā kaltētās dillēs.
4
Tālāk gatavo mērci: biezu sviesta ķirbja šķēli sablendē kopā ar saldo krējumu.
5
Visas sastāvdaļas kārto šķīvī šādā secībā: grauzdēta maize, mērce, romiešu salātlapas, apceptas sviesta ķirbja šķēles, kazas siers, pastinaks, mērce, ķiršu tomāti. Dekorē ar ķirbju sēklām un svaigiem dīgstiem.
Lai burvīgi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCiabataGaršvielas un garšaugiKazas siersLapu salātiSaldais krējumsĶirštomātiDārzeņu ēdieniviegliPastinakiķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit