20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
baltmaize desa siers marinēti gurķi kečups olas ķiploka daiviņa majonēze
Pagatavošana
1
Sarīvē sieru, klāt liek kubiņos sagrieztu desu un gurķus (var gurķus picmaizīšu pagatavošanā neizmantot!).
2
Visu samaisa! Piesit 1-2 sakultas olas, pievieno ķiploka daiviņu, sāli un nedaudz majonēzes. Atkal visu samaisa!
3
Uz maizītēm smērē kečupu un pa virsu liek gatavo maisījumu (ar kaudzīti!).
4
Uz cepamās plāts izklāj cepamo papīru un liek sagatavotās mini piciņas.
5
Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos, līdz maizītes apgrauzdējas un siers ir izkusis.
6
::!recepte::
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit