Foto: DELFI
Ja tu alksti pēc picas, bet tev nav laika pagatavot picas mīklu un kur nu vēl ļaut tai uzrūgt, tad šis ir labākais risinājums. Viegli, ātri un patiešām ļoti garšīgi! Aizņem ne vairāk kā 15-20 minūtes. Turklāt – vari izvēlēties savu mīļāko picu virskārtiņu. Šajā receptē izmantotas mājās esošās sastāvdaļas, taču vari izveidot citas variācijas atbilstoši savai gaumei. Vari pievienot dažādus dārzeņus, piemēram, papriku, šampinjonus, sīpolus, olīvas vai gaļu, piemēram, šķiņķi, prošuto, arī tunci vai cita veida sieru. Ar šo ēdienu nebūs garlaicīgi!
20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

baltmaize desa siers marinēti gurķi kečups olas ķiploka daiviņa majonēze

Pagatavošana

1

Sarīvē sieru, klāt liek kubiņos sagrieztu desu un gurķus (var gurķus picmaizīšu pagatavošanā neizmantot!).

2

Visu samaisa! Piesit 1-2 sakultas olas, pievieno ķiploka daiviņu, sāli un nedaudz majonēzes. Atkal visu samaisa!

3

Uz maizītēm smērē kečupu un pa virsu liek gatavo maisījumu (ar kaudzīti!).

4

Uz cepamās plāts izklāj cepamo papīru un liek sagatavotās mini piciņas.

5

Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos, līdz maizītes apgrauzdējas un siers ir izkusis.

6

::!recepte::
Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!