Foto: Publicitātes foto
Tex-mex virtuve ir universāla, krāsaina, veselīga, un tās ēdienus ir viegli pagatavot. Tortilju recepšu pamatā ir pildījumu sagatavošana un ēdiena papildināšana ar mērcēm vai salsu. Lūk, šoreiz gatavosim fahitas dārzeņus burkānu tortiljās. Kas ir pats galvenais – gatavošanas process patiks arī bērniem! Kopā ar mazajiem rakariem var sagriezt dārzeņus un sajaukt mērcītes. Turklāt – šādi pagatavotas tortiljas būs interesants galda klājuma akcents.
45Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 gab.portobello sēnes50 gsviests150 gburkāni200 gzaļie spargeļi1 gab.garšvielu maisījums ("Santa Maria" Fahitas)50 mlūdens "Santa Maria" kviešu tortiljas ar burkāniem150 gjaukti salāti200 mlgvakamole1 gab."Santa Maria" ananasu salsas burciņa0.5 gab.ananass PASNIEGŠANAI: saulespuķu dīgsti koraiandrs

Pagatavošana

1

Sagriež sēnes šķēlēs. Sakarsē pannu un sviestā apcep, līdz sēnes kļuvušas zeltaini brūnas.

2

Sagriež burkānus garās, plānās šķēlītēs un pievieno sēnēm kopā ar sparģeļiem. Cep, līdz dārzeņi kļūst mīkstāki.

3

Pievieno garšvielu maisījumu un sāli, labi samaisa un pievieno ūdeni.

4

Pasniedz fahitas pildījumu, ietinot to burkānu tortiljā kopā ar salātiem, gvakamoli, salsu un sagrieztu ananasu.

5

Virsū uzber saulespuķu dīgstus un koriandru.

Lai izdodas garšīga maltīte!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!