Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katliņā uzkarsē eļļu un pievieno divas saspiestas ķiploka daivas, sarīvētu ingveru (apmēram īkšķa gala izmērā) un sakapātu citronzāli (pietiks ar vienu stiebriņu). Apmaisa.
Kad sāk izdalīties smarža, pievieno kariju un čili (arī šķipsniņu sāls, ja to vēlies; to var arī nedarīt, jo sāļumu dod buljons) un atkal visu apmaisa. Mazliet apcep, līdz sāk izdalīties patīkams aromāts.
Pievieno Ķīnas kāpostu un maisot apcep apmēram trīs līdz piecas minūtes, līdz kāposts kļūst mīksts.
Kad kāposts kļuvis mīksts, pievieno buljonu un garneles. Pavāri apmēram piecas līdz septiņas minūtes. Tad pievieno kokospienu un vāri līdz uzmetas burbulis.
Visbeidzot pievieno nūdeles un vāra trīs minūtes (vai kā norādīts uz iepakojuma). Kad viss uzvārījies, pievieno laima sulu.
Lai labi garšo!