90Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgmizotas bietes4 gab.ķiploka daiviņas buntīte timiāna lapiņu vai 3 tējk. kaltēta timiāna pēc garšassāls, malti melnie pipari sula no puscitrona eļļa MĀRRUTKU KRĒMAM:250 gmaskarpones siers150 ggrieķu jogurts5 ĒKmārrutki pēc garšassāls, malti melnie pipari miziņa no puscitrona
Pagatavošana
1
Sagriež bietes palielos gabalos.
2
Lielā bļodā ielej olīveļļu, pievieno caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus, citronu sulu, sāli, piparus un timiāna lapiņas.
3
Visu samaisa un ber bietes bļodā pie garšvielu maisījuma.
4
Apmaisa masu tā, lai bietes ir vienmērīgi pārklātas ar eļļas maisījumu.
5
Novieto bietes uz cepamās paplāts un cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī 45 minūtes - 1 stundu (līdz bietes ir mīkstas).
6
Pagatavo krēmu - saputo krēmsieru kopā ar grieķu jogurtu, mārrutkiem, citronu miziņu un sāli ar pipariem.
7
Baudi siltas bietes kopā ar mārrutku krēmu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit