240Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbaltā šokolāde100 mlkrējuma liķieris300 giebiezinātais piens ar cukuru100 gžāvētas dzērvenes
Pagatavošana
1
Lielā metāliskā bļodā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno tai liķieri un iebiezināto pienu. Maisot silda, līdz izveidojas viendabīgs maisījums.
2
Iegūto masu noņem no plīts, pievieno žāvētās dzērvenes, visu samaisa.
3
Pārliel masu nelielā (aptuveni 20x20 cm) traukā, kas izklāts ar cepampapīru.
4
Ievieto desertu uz pāris stundām ledusskapī, lai masa sacietē.
5
Kad karamele ir sacietējusi, sagriež to nelielos gabalos un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit