Viegla un garda uzkoda gan svētku galdam, gan starpsvētku dienām, kad uz karbonādi un rasolu vairs negribas skatīties.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.olas100 gbrūnie rīsi1 gab.bundžiņa “Bonduelle” konservētas kukurūzas200 gsurimi nūjiņas2 gab.vidēji lieli gurķi1 gab.paprika pēc garšasdilles, lociņi, sāls, pipari kārba "Bonduelle" konservēta kukurūza
Pagatavošana
1
Liek vārīties rīsus un olas, tikmēr smalki sagriež zaļumus, surimi nūjiņas, papriku un gurķus.
2
Kad olas gatavas, atdzesē zem auksta ūdens un smalki sakapā vai saberž ar dakšiņu.
3
Kad rīsi gatavi, tos nedaudz atdzesē, bet nepacietīgākie var izmantot arī karstus.
4
Saber lielā bļodā kukurūzu, pievieno pārējās sagrieztās sastāvdaļas un pēc garšas piešauj sāli un citronpiparus.
5
Visu kārtīgi samaisa, ieliek ledusskapī ievilkties.
6
Salātiem nepievienojam nekādu mērci, jo pietiek mitruma no visu dārzeņu sulām. Ja kārojas nedaudz sātīgāks salātu variants, var pievienot grieķu vai turku jogurtu un karoti sinepes.
Lai labi garšo!
BrokastisVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBrūnie rīsiGurķiOlasPaprikaZivju un jūras produktu salātiviegliKrabju nūjiņasIkdienas maltīteiKonservēta kukurūza 'Bonduelle'Bonduelle svētku maģijaBonduelle svētku maģija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit