Krēmīgie zirnīši tiem, kuri nevēlas dirnēt virtuvē
Lai gan svētku galda karalis ir kartupelis, dažreiz slinkums ņem virsroku un gribas kādu ātrāku un vieglāk pagatavojamu piedevu. Gards, sātīgs un ne tik ierasts risinājums – krēmīgie zirnīši.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.bundžiņa “Bonduelle” konservētie zirnīši150 mlsaldais krējums2 ĒKmilti pēc izvēles eļļa ķiploku granulas mīļākais garšvielu maisījums kārba "Bonduelle" konservēta kukurūza

Pagatavošana

1

Uz pannas sasilda eļļu.

2

Ber tajā miltus pēc izvēles. Es izmantoju auzu miltus, bet sātīgākai garšai nākamreiz ņemšu pilngraudu rudzu miltus.

3

Nepārtraukti maisot apcep miltus.

4

Pievieno saldo krējumu un ķiploku granulas un turpina maisīt.

5

Kad iegūta mērces biezuma konsistence, pievieno zirnīšus (pirms tam nolejot lieko šķidrumu) un garšvielas.

6

Uzkarsē, līdz maisījums sāk vārīties.

7

Pasniedz karstu. Var pārkaisīt ar zaļumiem vai mīļāko garšvielu maisījumu košumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!