10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.bundžiņa “Bonduelle” konservētie zirnīši150 mlsaldais krējums2 ĒKmilti pēc izvēles eļļa ķiploku granulas mīļākais garšvielu maisījums kārba "Bonduelle" konservēta kukurūza
Pagatavošana
1
Uz pannas sasilda eļļu.
2
Ber tajā miltus pēc izvēles. Es izmantoju auzu miltus, bet sātīgākai garšai nākamreiz ņemšu pilngraudu rudzu miltus.
3
Nepārtraukti maisot apcep miltus.
4
Pievieno saldo krējumu un ķiploku granulas un turpina maisīt.
5
Kad iegūta mērces biezuma konsistence, pievieno zirnīšus (pirms tam nolejot lieko šķidrumu) un garšvielas.
6
Uzkarsē, līdz maisījums sāk vārīties.
7
Pasniedz karstu. Var pārkaisīt ar zaļumiem vai mīļāko garšvielu maisījumu košumam.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit