DELFI
Lai gan svētku galda karalis ir kartupelis, dažreiz slinkums ņem virsroku un gribas kādu ātrāku un vieglāk pagatavojamu piedevu. Gards, sātīgs un ne tik ierasts risinājums – krēmīgie zirnīši.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.bundžiņa “Bonduelle” konservētie zirnīši150 mlsaldais krējums2 ĒKmilti pēc izvēles eļļa ķiploku granulas mīļākais garšvielu maisījums kārba "Bonduelle" konservēta kukurūza

Pagatavošana

1

Uz pannas sasilda eļļu.

2

Ber tajā miltus pēc izvēles. Es izmantoju auzu miltus, bet sātīgākai garšai nākamreiz ņemšu pilngraudu rudzu miltus.

3

Nepārtraukti maisot apcep miltus.

4

Pievieno saldo krējumu un ķiploku granulas un turpina maisīt.

5

Kad iegūta mērces biezuma konsistence, pievieno zirnīšus (pirms tam nolejot lieko šķidrumu) un garšvielas.

6

Uzkarsē, līdz maisījums sāk vārīties.

7

Pasniedz karstu. Var pārkaisīt ar zaļumiem vai mīļāko garšvielu maisījumu košumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!