Foto: Viktorija Kožemjakina
Vai kokteilis var aizstāt desertu? Šis pavisam noteikti! Maigs krēma liķieris, piparmētru notis, maskarpone un kanēlis savienojas reibinošā kokteilī, ko nobaudīt svētkos. Recepti piedāvā Jevgēnija Jansone sadarbībā ar veikalu tīklu "AlkoOutlet".
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 mlkrēma liķieris200 mlpiparmētru degvīns vai piparmētru liķieris100 gmaskarpone100 mlsaldais krējums (35%)0.5 TKmalts kanēlis1 šķipsnarīvēts muskatrieksts krāsainie cukura graudiņi

Pagatavošana

1

Izrotā maliņas glāzēm – katras glāzes maliņu samitrini ar ūdeni vai apelsīnu/citronu sulu un iemērc cukurā.

2

Samaisi šeikerī krēma liķieri ar piparmētru degvīnu un izlej pa glāzēm.

3

Stingrās putās saputo maskarpones sieru ar saldo krējumu un garšvielām.

4

Pievieno katrai dzēriena glāzei ēdamkaroti putotās masas un pasniedz!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!