30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.gatavi bumbieri1 gab.banāns1 gab.ola1 TKvaniļas esence vai cukurs200 gmilti1 šķipsnasāls0.5 TKcepamais pulveris augu eļļa cepšanai un nedaudz mīklai
Pagatavošana
1
Bumbierus nomazgā, nomizo, izgriež serdi un sarīvē bļodā.
2
Banānu nomizo, salauž gabaliņos un ar dakšiņu saspaida turpat bļodā kopā ar bumbieru.
3
Augļiem piesit vienu olu, pievieno vaniļu un apmaisa.
4
Tad pieber miltus, sāli un cepamo pulveri. Mīklu samaisa, iemaisa tajā nedaudz eļļas (aptuveni ēdamkaroti), lai tā vienmērīga un atpūtina pāris minūtes.
5
Tikmēr uzkarsē pannu (elektriskās plīts atzīme "7") un tajā ielej eļļu, lai tā uzkarst.
6
Pankūku mīklu liek ar ēdamkaroti sakarsušajā eļļā un cep, līdz pankūkas zeltainas un pacēlušās pufīgas. Un tā, līdz visa mīkla sacepta.
7
Pasniedz ar ievārījumu, šokolādes krēmu, riekstu sviestu vai ko vien paši ēdāji vēlas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit