10Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
4 šķēlestostermaize olīveļļa apziešanai2 ĒKdzērveņu ievārījums2 šķēlessiers2 šķēlesšķiņķis
Pagatavošana
1
Maizes šķēles apsmērē ar olīveļļu – taukvielas palīdzēs karstmaizēm būt īpaši kraukšķīgām.
2
Tad uz visām šķēlēm uzziež dzērveņu ievārījumu.
3
Uz divām no maizes šķēlēm kārto siera šķēli, pēc tam virsū liek šķiņķa šķēli.
4
Beigās uzliek sapildītajai maizītei pa šķēlei maizes, uz kuras ir tikai ievārījums.
5
Liek virtuves grilā vai karstmaižu tosterī un cep, līdz maizītes zeltainas un siers izkusis.
6
Ja mājās nav tostera vai grila, maizītes var apgrauzdēt arī uz pannas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit