Foto: Privātais arhīvs
"Vienkārši un ātri pagatavojama gardu salātu recepte noderēs brīžos, kad īsā laikā jāpagatavo svētku cienīga maltīte," recepti iesaka mūsu lasītāja Santa Survila.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 bundža sarkanās pupiņas200 gvistas fileja3 šķēlesķieģelīša rupjmaize50 mlolīveļļa1 gab.sarkanā paprika2 gab.vārītas olas100 gmajonēze50 gpētersīļi

Pagatavošana

1

Uzvāra vistas fileju, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.

2

Rupjmaizes šķēles apgrauzdē uz pannas, olīveļļā. Noņem no pannas, uzber uz salvetes, tā nosusinot lieko eļļu.

3

Sagriež papriku mazos kubiņos.

4

Izvāra olas un sagriež mazos kubiņos.

5

Visas iepriekš sagatavotās salātu sastāvdaļas, izņemot grauzdiņus, ber salātu bļodā un sajauc kopā ar majonēzi.

6

Dekorē ar grauzdiņiem un pētersīļu lapiņām.

Ēd ar labu apetīti un uzcienā draugus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!