30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 bundža sarkanās pupiņas200 gvistas fileja3 šķēlesķieģelīša rupjmaize50 mlolīveļļa1 gab.sarkanā paprika2 gab.vārītas olas100 gmajonēze50 gpētersīļi
Pagatavošana
1
Uzvāra vistas fileju, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.
2
Rupjmaizes šķēles apgrauzdē uz pannas, olīveļļā. Noņem no pannas, uzber uz salvetes, tā nosusinot lieko eļļu.
3
Sagriež papriku mazos kubiņos.
4
Izvāra olas un sagriež mazos kubiņos.
5
Visas iepriekš sagatavotās salātu sastāvdaļas, izņemot grauzdiņus, ber salātu bļodā un sajauc kopā ar majonēzi.
6
Dekorē ar grauzdiņiem un pētersīļu lapiņām.
Ēd ar labu apetīti un uzcienā draugus!
LaunagsĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPaprikaPupiņasRupjmaizeVistas filejaGaļas salātiMajonēzePupiņu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit