45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gmilti1 TKcepamais pulveris4 gab.olas1 bundža iebiezinātais piens bez cukura20 gcukurs150 gmellenes15 gsviests (izkausēts) eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Lielā bļodā iesijā miltus, cukuru un cepamo pulveri.
2
Miltu kalniņā uztaisa bedrīti, kurā iesit olas un ielej iebiezināto pienu. Ar putojamo slotiņu rūpīgi samaisa mīklu.
3
Tad mīklā iemaisa izkausēto sviestu un mellenes.
4
Paralēli uzkarsē pannā eļļu uz vidējas uguns. Ar karoti lej vidēja izmēra pankūciņas pannā un cep, līdz zeltainas (aptuveni 3 minūtes no vienas un 2 minūtes no otras puses). Un tā, līdz visa mīkla sacepta.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit