Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sagatavo apelsīnus: sarīvē miziņu, izspiež sulu.
Vistas šķiņķus sagriež vienāda izmēra gabaliņos vai strēmelēs un liek bļodā.
Pievieno gaļai sakultu olu, plānās strēmelēs sašķēlētu ingveru, sojas mērci, svaigi spiestu apelsīnu sulu, terijaki mērci, apmēram trešdaļu rīvētās apelsīnu miziņas, medu, sāli, piparus – ja ir pa rokai, var pievienot arī nedaudz Garam masala garšvielu un vasabi.
Visu kārtīgi samaisa un atstāj iemarinēties uz 20–25 minūtēm.
Sagatavo panējumu – rīvmaizei pievieno nedaudz kartupeļu vai kukurūzas cietes, atlikušo apelsīna miziņu, kā arī sēklu maisījumu. Visu samaisa.
Pannā uzkarsē eļļu, vistas gabaliņus panē sagatavotajā rīvmaizes un sēklu maisījumā un cep, līdz gaļa gatava.
Ja no gaļas atlikusi marināde, ar to var papildināt citus ēdienus, piemēram, pagatavot austrumnieciskus rīsus ar dārzeņiem.
Lai labi garšo!