20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 porcija picas mīkla125 gmocarella1 gab.bumbieris50 gzilais siers pēc garšasolīveļļa1 saujarukola
Pagatavošana
1
Mīklu sagatavo iepriekš, piemēram, pēc šīs receptes vai izmantojot gatavo mīklas maisījumu.
2
Picas mīklu izrullē un izstaipa, lai tā būtu plāna. Liek uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru.
3
Mocarellu sarīvē un izbārsta uz picas, lai pamatne būtu nosēta.
4
Bumbieri nomazgā un gareniski sagriež plānās šķēlītēs. Tās, tāpat kā sieru, izkārto vienmērīgi pa picas perimetru.
5
Zilo sieru ar rokām sadrupina drupačās un pārkaisa pāri picai.
6
Picu apsmērē ar nelielu daudzumu olīveļļas.
7
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 250 grādiem un cep 10–14 minūtes.
8
Kad siers izkusis un zeltains, picu izņem no krāsns, pārkaisa ar svaigu rukolu, sagriež un ēd.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMocarellaOlīveļļaRauga mīklaPicas un karstmaizesviegliBumbieriRukolaZilā pelējuma siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit