Ketijas foto - 143
Foto: Viktorija Kožemjakina
Kārtu kārtās likts reibinošais mango un ananasu "Sunrise" ar rumu. Recepti piedāvā pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone un "AlkOutlet".
5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
100 mlrums100 mlananasu sula100 mlkokosriekstu piens (+nedaudz rotāšanai)6 ĒKsaldēti mango kubiņi6 ĒKananasi (sagriezti kubiņos)100 gsvaigas vai saldētas avenes30 mlgrenadīna vai aveņu sīrups ananasa gabaliņi rotāšanai

Pagatavošana

1

Šī kārtainā kokteiļa gatavošanu sāc ar apakšējo slāni – glāzēs liec mango un ananasu kubiņus.

2

Šeikerī vai citā traukā samaisi kopā rumu un ananasu sulu, lej to virsū augļiem.

3

Tad sablendē avenes ar kokosriekstu pienu un sīrupu, lej virsū pārējām sastāvdaļām.

4

Virsējā kārtā ar karotīti pielej kokosriekstu pienu un viegli iemaisa.

5

Rotā ar ananasu šķēlēm un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!