Gaisīga un sātīga omlete ar krabju nūjiņām – pateicoties cepeškrāsnij, īpaši pufīga. Recepti piedāvā garšīgā "Instagram" profila "@edam_majas" saimniece Kristīne Reihmane.
Omleti gatavo mazā cepamtraukā, kas ir 13x17 cm liels. Ja ēdāju vairāk un trauks lielāks, sastāvdaļu daudzumu dubulto.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 gab.olas6 gab.krabju nūjiņas70 gsiers (Holandes, Tilzītes vai Gouda)2 ĒKskābais krējums50 mlpiens nedaudz fetas siers zaļumi pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Sieru sarīvē uz rupjas rīves, krabju nūjiņas sagriež nelielos gabaliņos, zaļumus sasmalcina.
2
Traukā sakuļ olas ar skābo krējumu, pienu un garšvielām, iemaisa sarīvēto sieru un zaļumus.
3
Cepamtrauku ieziež ar taukvielām, lej iekšā olu masu, tad pievieno krabju nūjiņas un fetas siera gabaliņus.
4
Cep 190 grādus sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes. Pasniedz ar maizīti un svaigiem salātiem.
Labu apetīti!
BrokastisLaunagsFetas siersGaršvielas un garšaugiOlasPiensSiersSkābais krējumsKrabju nūjiņasOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit