baltā šokolāde trifeles konfektes
Foto: Shutterstock
Ziedi, došanās kopīgos piedzīvojums un mīļu vārdu pateikšana ir vien daži no veidiem, kā iepriecināt savu otro pusīti, mammu, vecmammu vai māsu Starptautiskajā sieviešu dienā. Viena no patiesākajām rūpju izpausmēm var būt arī paša spēkiem pagatavota garda maltīte, tādēļ izcilais šefpavārs un “Maxima Latvija” garšu vēstnesis Raimonds Zommers dalās ar viegli pagatavojamu un izdevīgu trifeļu recepti, ar kurām palutināt savas mīļās sievietes 8. martā.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 g"Oreo" cepumi, sasmalcināti50 gFiladelfijas siers100 gbaltā šokolāde zemenes pasniegšanai

Pagatavošana

1

"Oreo" cepumus blenderī sasmalcina.

2

Pievieno Fileadelfijas krēmsieru un samaisa līdz veidojas viendabīga masa.

3

Iegūto masu saveļ bumbiņās un ledusskapī atdzesē.

4

Izkausē balto šokolādi un iegūtās trifeles iemērc šokolādē ar dakšas palīdzību, lieko šokolādi viegli nokrata.

5

Trifeles novieto uz cepamā papīra, līdz šokolāde sastingst.

6

Pasniedz kopā ar svaigām zemenēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!