10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
PAMATNEI:100 gcepumi "Selga"100 gmīksts sviests KRĒMAM:250 gkrēmsiers250 gsaldais krējums100 gcukurs1 gab.laims15 gželatīns karameļu mērce pasniegšanai
Pagatavošana
1
Cepumus sasmalcina un samaisa ar sviestu līdz veidojas vienmērīga konsistence. Iegūto masu izlīdzina traukā cieši piespiežot pie pamatnes.
2
Želatīnu pārlej ar 50 g ūdens un atstāj, lai uzbriest.
3
Traukā sajauc krēmsieru ar laima sulu un sarīvētu mizu.
4
Atsevišķā traukā uzputo saldo krējumu ar cukuru un pievieno ūdens peldē izkausēto želatīnu.
5
Saldo krējumu sajauc ar krēmsiera masu un pārlej cepuma pamatnei.
6
Atstāj uz 4 h ledusskapī atdzesēties. Pasniedz ar karameļu mērci.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit