20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 gsviests (istabas temp.)3 ĒKspināti20 gmarinēti gurķi pēc garšasjūras sāls pēc garšasmalti melnie pipari0.5 TKcitrona sula
Pagatavošana
1
Sviestu novieto istabas temperatūrā, lai tas kļūst mīksts.
2
Smalki jo smalki sakapā spinātus. To pašu izdara ar marinētiem gurķiem.
3
Kad sviestiņš mīksts, pieber sakapātos spinātus un gurķus, pieber sāli, piparus, pielej citrona sulu un visu samaisa ar putojamo slotiņu, lai sastāvdaļas labi sajaucas.
4
No sviesta veido garenu taisnstūri, ietin cepampapīra loksnē. Var baudīt uzreiz vai glabāt ledusskapī dažas dienas, pirms pasniegšanas noturot zaļo sviestu istabas temperatūrā.
Lai labi garšo!
"Tasty.lv" padoms: sviestiņā vari iemaisīt arī vēl kādus smalki sakapātus zaļumus, piemēram, svaigu rozmarīnu, maurlokus u.c.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit